Tesónak névnapra mennyi pénzt adnátok?
MI már általában nem ajándékot veszünk, hanem pénzt adunk, hogy a másik azt vegyen, amit szeretne belőle.
Én 5000 Ft-ra gondoltam.
5-10 ezreket névnapra? Nem semmi. Mi szóban felköszöntjük egymást és ennyi.
Nyilván ez családfüggő kérdező, ha ti eddig is igy szoktátok, akkor add nyugodtan, az 5 ezer pont ideális összeg.
Ennek mi értelme, hogy egyszer én adok 5 ezret, máskor ő ad 5 ezret?
Ennyi erővel odaadni sem kell, hisz így is, úgy is a saját pénzemet költöm a saját ajándékomra.
Ha az egyik fél még gyerek és ő nem ad pénzt, csak a másik, úgy még elmegy.
De felnőttek között nevetséges.
Mi inkább jelképesen ajándékozunk csak.
Kedves 4-es!
Itt nem írtam semmi olyat, hogy mindig ugyanannyit adunk egymásnak, azaz 5-5 ezer Ft-ot. Van, amikor többet, van amikor kevesebbet, éppen hogy állunk.
Szerintem sincsen értelme a bankjegy cserélgetésnek.
Akkor már inkább vegyél neki egy könyvet vagy egy szép ékszert vagy amire vágyik de sajnálja rá a pénzt.Feltételezem ismered annyira, hogy tudod,hogy miket szeret.
Ennek tényleg nincs értelme, hogy ő is ad 5 ezret a névnapodon, te is 5 ezret az ő névnapján.Akkor már vagy ne adjatok semmit, vagy egy ajándékot ami megmarad (nem porfogóra gondolok)
Szerintem egy bizottsági tagság (havi 250-750K huf) lenne az ideális, vagy egy 1,5 millás eu-pályázat.
Szülinapra meg majd egy közbeszerzési pályázat 15 milló huf értékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!