Mit vegyek apának a névnapjára?
Eddig pólót, inget vettem neki szinte majdnem minden alkalomra.. de most nem szeretnék neki azt venni, mert unalmasnak találom, hogy csak ilyet veszek..
Sütni nem szeretnék mert messziről fogok utazni hozzá és az úton elromlana..
Ti miket vásároltok édesapátok névnapjára?
(Én 9.000 ft értékben gondoltam neki ajándékot)
Apukámról annyit, hogy kondizik/fut, nem dohányzik se nem iszik. Néha eljár horgászni és imádja Tommy Hilfigert vagy mit... viszont amint említettem, ruhát nem szeretnék neki venni.
Ötletek?
Koszonom a tanacsot! :)
Csak en mivel 16 multam ezert gondoltam, hogy inkabb vasarolok neki..
De lehet akkor keszitek neki valami kis ajandekot. :)
Szívesen. :-)
Az egyik lányom pont olyan idős, mint te és szinte mindig valami szép rajzot kapok tőle amit aztán kiteszek a hűtőre mágnessel. A régieket meg folyamatosan archiválom, mert már annyi van belőle. :-)
Általában valami olyan témát választ, ami az aktuális évben történt és emlékezetes volt mindannyiunk számára a családban. Neki is jó, mert a pénze nem megy el (számomra) buta ajándékra, meg nekem is, mert így egész évben nézegethetem a számomra készített ajándékát... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!