Ismerkedés ideje alatt ( még nem kapcsolat) örülnétek ennek a nőnapi ajándéknak?
2015. márc. 8. 21:26
2/13 anonim válasza:
Még kapcsolatban sem. Mit lehet kezdeni egy ilyen giccses valamivel?
3/13 anonim válasza:
ez a giccses doboz nem kéne, de a csoki igen :D
4/13 anonim válasza:
Nekem nagyon bejon, szerintem nagyon otletes
5/13 anonim válasza:
A csoki a giccs nélkül jó lenne, de ez az izé rajta valami förmedvényes.
6/13 anonim válasza:
Az az izé nem tudom mi akar lenni, de annak örülj, hogy egyáltalán eszébe jutott. Az izéről meg tovább kell lépni, a csoki a lényeg. Nylon zacsiba mégsem tehette, ez meg azért annál is jobb.
7/13 anonim válasza:
Mindennek örülnék, a szándék a lényeg. :)
8/13 anonim válasza:
Nem. Alapból nem ünneplem a nőnapot, de valami micisapkába rejtett cuccnak nem örülnék.
9/13 anonim válasza:
Naná! Jól esne, hogy gondolt rám!
10/13 anonim válasza:
7-es vagyok, nem tudom, hogy miért kellett ennyire leszavazni, csak azért mert én képes vagyok annak a ténynek is őszintén örülni, hogy valaki gondolt rám és örömet akart nekem szerezni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!