Kezdőoldal » Ünnepek » Névnap » Ma kaptam egy ferfi ismerosomt...

Ma kaptam egy ferfi ismerosomtol 3 szal vórós rózsat nrevnapomra mire véĺjem ezt?

Figyelt kérdés
2014. szept. 7. 16:24
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
Szerintem amire gondolsz. Azaz tetszel neki.
2014. szept. 7. 16:27
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Meglátta reggel az újságban, hogy névnapod van és kedves akart lenni.
2014. szept. 7. 16:27
 3/21 Masked Magician válasza:
100%
Arra vedd, hogy van benne egy kis férfiasság és adott egy virágot. Ennyi
2014. szept. 7. 16:29
 4/21 fajédsf válasza:
100%
BOLDOG NÉVNAPOT! :)
2014. szept. 7. 16:30
 5/21 anonim ***** válasza:
50%
szerintem ez udvarlás, fiú barátaim nem szoktak vörös rózsár hozni.
2014. szept. 7. 16:31
 6/21 anonim ***** válasza:

Udvarias volt, megköszöntött. Nem kell minden esetben kombinálni a virág jelentését.

Miért, krizantémnak jobban örültél volna? :)

2014. szept. 7. 16:33
 7/21 anonim ***** válasza:
Névnapi köszöntő. Ez ennyire bonyolult? :)
2014. szept. 7. 16:36
 8/21 anonim ***** válasza:
80%
Egy szál vörös rózsa a mély szerelem és vágyakozás jelképe. A vörös rózsa a szerelem, a kötődés és a vágy kifejezése. Mivel ilyen mély érzelmeket nem mindig könnyű megvallani, a vörös rózsa a bátorság és az őszinteség jelképe is egyben. Mivel a vörös szín az energia, életerő jelképe, az ilyen színű rózsa szenvedélyes, szikrázó szerelmet jelképez. Semmi sincs a világon, ami egy szál vörös rózsánál jobban kifejezné az erős szerelmi kötődést, ezért érdemes ezzel kifejeznünk érzéseinket. A sötét színű vörös rózsa a dicséret és elismerés jele is. Ha valaki sötétvörös rózsát ajándékoz nekünk, akkor az azt jelenti, hogy az ajándékozó csodálja szépségünket.
2014. szept. 7. 16:37
 9/21 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak kedvel és udvarias akart lenni, de az is lehet, hogy tetszel neki. Ennyiből megmondani nem lehet. Ahogy általában viselkedik veled, talán abból lehet valamennyire következtetni.
2014. szept. 7. 16:41
 10/21 anonim ***** válasza:
76%
vagy akar valamit, vagy nincs tisztában az ajándékba adott virágok színeinek jelentésével :)
2014. szept. 7. 16:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!