Kezdőoldal » Ünnepek » Névnap » Ajándékötletek a barátnőd...

Ajándékötletek a barátnőd névnapjára?

Figyelt kérdés

Mit vennétek egy lánynak, aki szereti olvasni, szereti az állatokat és a természetet, valamint érdeklődik a művészetek iránt (pl. tánc, színészet, zene)?

Ettől eltérő is lehet, csak leírtam hátha segít!

2014. szept. 4. 21:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Vidd el piknikezni valami szép helyre.

Saját kezűleg csomagolj szendvicseket, innivalót, esetleg sütit egy kosárba, kockás takaró, stb.

Vagy vidd el színázba, múzeumba.

Szerintem jobban értékelné, mint bármilyen tárgyi ajándékot.

2014. szept. 5. 14:00
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki próbált értelmes válaszokat adni. Aki meg hülyeségeket írt, kívánom, ha feltesz egy kérdést neki is hasonló kaliberű válaszokat adjanak. Itt ütközik ki az intelligencia. :)
2014. szept. 5. 15:12
 13/15 anonim ***** válasza:
pia, könyv, utalvány, festőállvány, koncertjegy, színházbérlet, táncos cipő, kotta, kottás cuccok
2014. szept. 5. 19:33
 14/15 anonim ***** válasza:
36%

Az intelligencia ott ütközik ki, hogy lepontoztad azt, aki nem az ifiúr szájízének megfelelő választ adott. Vegyél neki kotont bakker, úgyis arra kell a csaj, hogy legyen kivel elhasználni, nem?

Ha meg nem csak arra, ismerd meg.

2014. szept. 22. 00:03
 15/15 anonim ***** válasza:

Én nőként mindig annak örültem a legjobban, ami egyben élmény is volt, közös dolog, ami utána szép emlék lehet.

Hány éves a barátnőd/hány évesek vagytok?

2014. szept. 26. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!