21/29 anonim válasza:
Szerintem az is nagyon jó ajándék, ha egy üvegbe írsz mondjuk 20 dolgot, 20 külön kis cetlire, hogy mit szeretsz benne, vagy milyen közös élményeitek voltak. :) De, Te ismered. Ha tudod, hogy nem vágyik nagy ajándékra névnapján, annak is fog örülni, ha csak simán felköszöntöd, veszel neki a kedvenc csokijából, készülsz valami programmal (bowling, ps/pc játék, ha mondjuk ő nagyon szereti, te meg utálod, de most beadod a derekad.. :D ), amit régen csináltatok vagy valami. Légy kreatív, inkább személyesebb apróságban gondolkodj, mint valami költségesebben.
22/29 anonim válasza:
Esetleg aranyos ajándék lehet az is, ha veszel egy bögrét, meg porcelánra való tollat és díszítesz egy bögrét, vagy ráírod a nevét (jobb és személyesebb, mint a boltban kapható neves bögrék), vagy valami mintát, idézeted kitalálsz. Nagy lehetőségek állnak előtted. Ha például szeret kávézni, vehetsz hozzá azt is.
23/29 anonim válasza:
Lehet, hogy megkésve jövök, de szerintem(!!) az a legjobb ajándék , hogyha valami olyat adsz neki amit szeret. Pl, ha kocsikat szeret, akkor valami autós pólót ,vagy bögrét. Tudod, lehet csináltatni ilyen nyomtatós boltokban!:)
24/29 anonim válasza:
Kedves #23-as, ne légy mán ilyen kisstílű! Ha a barát a kocsikat kedveli, én egy vadi új Porsche márkájút ajánlanék begördíteni a garázsába, meglepetés gyanánt.
25/29 anonim válasza:
Kedves #24.!
Mondom: szerintem(!!)
Köszi! :)
26/29 anonim válasza:
Szerintem valamilyen kézimunkának örülne...
27/29 anonim válasza:
Egy sportkocsinak örülne? Vagy egy prostinak?
28/29 anonim válasza:
Csináljatok szexnapot. Szülinapjára pedig lepd meg egy hármassal. De ne barátnőd legyen a harmadik...
29/29 anonim válasza:
Ha olcsón akarod megúszni a barátod felköszöntését, akkor mondjad neki, hogy:
"Isten éltessen sokáig, füled érjen bokáig!", és jól húzd meg a fülét.
Egyúttal kiderül ezáltal, hogy tényleg olyan jó barátod-e az illető, mert ha ezután megkínál valamivel (nem pofonra, hanem pityókára gondolok), akkor az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!