Kezdőoldal » Ünnepek » Névnap » Mit vegyek a névnapjára?

Mit vegyek a névnapjára?

Figyelt kérdés
'7 éves lány osztálytársamnak lesz a névnapja kedden és nagyon közel áll hozzám. Mit vegyek neki szerintetek? Neves ajándék vagy valami egyedi? Köszönöm előre a válaszokat! :) 16/L
2013. szept. 13. 22:42
 1/5 anonim válasza:
Ha közel áll hozzád akkor természetesen egyedit. De az már a te dolgod hogy mi lesz az. :)
2013. szept. 14. 23:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Lehet hogy későn írok, de ami mindig egyedi és jó ötlet, az az hogy kinyomtatsz egy képet, ahol ketten vagytok, és csinálsz hozzá egy képkeretet. Ez mindig bejön!
2013. szept. 16. 12:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Ohh igen pontosan ezt csináltam volna meg csak a héten csináltunk volna közös képet, mert mostanit szerettem volna... de lebetegedett szóval ez az egész ugrott... pedig jó lett volna :/ végül egy rubikkockás kulcstartót vettem neki, mert szereti :D
2013. szept. 16. 21:13
 4/5 Gerogsad válasza:
0%
De miért nem tanultál ? :// Ez az utolsó éved.
2013. szept. 16. 22:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem ez az utolsó évem:O 10.-es vagyok:D
2013. szept. 17. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!