Kezdőoldal » Ünnepek » Névnap » Mit vegyek/készítsek barátnőmn...

Mit vegyek/készítsek barátnőmnek, ha mindent megkap?

Figyelt kérdés
Nemsoká lesz egy névnapi bulija a legjobb barátnőmnek,de nem tudom,hogy mit adjak neki,mert mindent megkap... ékszert nem nagyon hord,nem sminkeli magát,ruhája van elég,csokit meg nem akarok venni,mert rengeteget fog kapni a bulin...

2013. júl. 26. 13:12
 1/4 anonim válasza:

Valami személyeset, ami csak rólatok szól, és boltban nem lehet kapni. Én pl egy CD-t csináltam a barátnőmnek úgy, h beszereztem azokat a dalokat, amit szeret, rásütöttem CD-re, csináltam egy borítót (amit a legegyszerűbb painttel is meg lehet oldani), és add oda :)

De egy másik ismerősömnek például egy olyan füzetet csináltam, amiben vannak képek, aranyköpések, kedves firkák, rajzocskák, néhány idézet, stb.

De sztem a Happy Niciben találsz érdekes ajándékokat, nem ilyen általános dolgokat ;)

2013. júl. 26. 13:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. júl. 26. 13:51
 3/4 anonim ***** válasza:
menjetek el közösen moziba a buli után úgy hogy te hívod meg
2013. júl. 26. 14:36
 4/4 anonim válasza:
Valamilyen nem mindennapi program. Színházjegy, sétarepülés, belépő a Láthatatlan kiállításra, belépő egy tánciskolába, állatkert, meglepetés buli a legjobb barátaival, ilyenek.
2013. júl. 27. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!