Rosszul esne, ha a családodon kívül senki nem köszöntene fel a névnapodon?
Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 14:05
11/20 anonim válasza:
A válaszolók többségével ellentétben nekem rosszul esne.
Örülni szoktam, ha valaki felhív emiatt vagy küld egy sms-t.
18F
12/20 anonim válasza:
pont leszarom, sőt ha nem köszönt fel valaki aznap én se tudom hogy aznap van xD
13/20 anonim válasza:
Nekem rosszul esne, de örömmel veszem, ha legalább 1-2 közelebbi ismerősömnek eszébe jutok. :)
15/20 anonim válasza:
Nem.Legtöbb ember a facebook nélkül,ha nincs kiírva fel se köszönt a szülinapomon sem.
16/20 anonim válasza:
Nem. Otthon sem érdekelt különösebben, itt Németországban pedig (nagyon helyesen) nem is tartják a névnapot.
17/20 anonim válasza:
nekem egy kicsit rosszul esik, de tudom, hogy jogtalanul. nem várhatjuk el, hogy mások megjegyezzék a névnapunkat.
18/20 anonim válasza:
Nem! Engem még a családom se köszöntött fel! :( A barátaim meg főleg nem!
19/20 anonim válasza:
Nekem rosszul esett, amikor a kolleganőim elfelejtették, mert mindig szoktunk aprósággal készülni. Szeretek figyelmes lenni, és jól esik ha velem is azok.
20/20 anonim válasza:
Nekem 3 legjobb barátom van, azok mindig ajándékozzák egymást, meg hetekkel készülnek a másik születésnapjára. (névnapjára nem) De az enyémet sokszor elfelejtik, és ez nekem rosszul esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!