Kezdőoldal » Ünnepek » Névnap » Meg szoktak emlékezni a...

Meg szoktak emlékezni a névnapotokról az ismerőseitek, rokonaitok?

Figyelt kérdés
Onnan jött a kérdés, hogy meglepődtem ma, hogy mennyien gondoltak rám, miközben tavaly szinte mindenki elfelejtette. Amúgy nem szokott zavarni, ha elfelejtik én is el szoktam, pedig a sajátom. :D

2013. jún. 18. 23:07
1 2
 1/11 anonim válasza:
Minden évben meg is ünnepeljük :)
2013. jún. 18. 23:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Akkor boldog névnapot :) igen meg a távoliak pedig a facebookon .
2013. jún. 18. 23:26
 3/11 A kérdező kommentje:

1. válaszadó: Ma az enyém is meg volt ünnepelve. :D ...és még a sorstól is kaptam ajándékot. :D :D

Köszönöm a köszöntést, 2. válaszadó! Nekem facebookon nem írtak, de nem baj, mert nem is várom el, hogy köszöntsenek. Csak ma tényleg meglepődtem, hogy az ismerősök, barátok köszöntöttek.

2013. jún. 18. 23:46
 4/11 anonim ***** válasza:
50%
Megemlékezni a halottakról szoktak.
2013. jún. 19. 00:20
 5/11 anonim válasza:
100%
Inkább csak felköszöntenek, meg max sütünk közösen valami sütit, aztán annyi, nem kerítünk neki olyan nagy feneket, mint pl.: egy születésnapnak, de azért nem is vesszük semmibe a dolgot. Ha valaki elfelejti a másik névnapját, abból nincsen balhé, ellentétben ha valaki másnak a szülinapját felejti el, azért már ejnye-bejnye szokott nálunk lenni.
2013. jún. 19. 05:07
 6/11 anonim ***** válasza:

A közeli rokonaim szoktak adni egy tábla csokoládét.

No meg eszünk egy kis rántott húst...

2013. jún. 19. 10:01
 7/11 anonim ***** válasza:

olyan ritka nevem van,hogy az egész rokonságból szerintem anya és apa tudja,hogy mikor van a névnapom. Meg barátnőm. Mama amúgy se szokott soha felköszönteni. :D

Fbn soha nem írt még senki boldog névnapot :D Pedig már sokan kérdezték

2013. jún. 19. 10:41
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Besenyő Pista bácsi: Jó... hülyén tettem fel a kérdést, már fáradt voltam. Úgy kellett volna kérdeznem, hogy "eszükbe szokott-e jutni". Mindegy. :D

2013. jún. 19. 10:52
 9/11 anonim válasza:
Én is elfelejteném tesóm, anyám, apám is elfelejtené ha a 2 mamám nem hívna fel. :D
2013. júl. 5. 22:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Jó neked, hogy van két mamád, akik fel tudnak hívni.
2013. júl. 6. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!