Eszteeer00 kérdése:
Szerintetek egy névnapi partyra milyen szabadidei játékok legyenek 13éveseknek?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 13. 15:07
1/7 anonim válasza:
Társasjátékot ajánlhatok? Pl. Beugró! De vannak olyanok, amikhez csak papír kell, meg néhány toll: pl. K? Kivel? Hol? Mikor? Mit csinált? (nálunk ez nagy kedvenc) Meg ellehetne játszani az ismeretségi körötökből egy embert, és ki kéne találni kit. Ezek csak ötletek.
2/7 anonim válasza:
mindenki felir egy e/1 ideju igen-nem kerdest egy lapra. majd hogy izgalmasabb legyen kosarba vele, mindenki huz egyet, a huzo felteszi hangosan a kerdest a jelenlevoknek, aki roszul valaszol lehet zalogot adni :) amit aztan majd ki lehet valtani. :) szoval ketto az egyben jatek. hogy mennyire jo moka, mulik azon hogy mennyire otletes kerdeseket irnak fel a lapra az egybegyultek :)
3/7 anonim válasza:
twisteren sokat lehet nevetni :) meg szerintem a gyerekek feltalálják magukat klasszikusabb táblajátékok közben is.
4/7 anonim válasza:
Pelota: ) annar idején nagyon sokat játszottam odakint a szabadban testvéremmel
5/7 csiga0771 válasza:
13. Kaja, pia, nők, a drogot még hagyjátok ! (o_o)
7/7 anonim válasza:
Quadozás? Mátrában vannak ha jól tudom!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!