Mit vegyek a barátnőmnek névnapjára? 5 hónapja járunk. Csoki kilőve, mert fogyókúrázik. Virágot most vettem neki nőnapra. én 18 ő 16
Figyelt kérdés
2013. márc. 19. 13:02
11/20 A kérdező kommentje:
Szives kispárna?
2013. márc. 20. 08:39
12/20 A kérdező kommentje:
Szives párna?
2013. márc. 20. 08:43
14/20 anonim válasza:
ne vegyél neki semmit se. úgyis megcsal egyszer majd
15/20 anonim válasza:
Nem tudom mennyire vagy kreatív,de írhatsz akár egy pofás verset.Vagy ha venni akarsz neki valamit,akkor mivel 16 biztos szereti a plüsdögöket. rejtsd el a szobában,és mókás kis rejtvényekkel (mint egy kincs keresés) vezesd rá merre van.Nekem ez nagyon bejött.vagy ha fogalmad sincs,akkor egyszerűen kérdezz rá :D
17/20 anonim válasza:
16. válaszoló, megelőztél, így kénytelen vagyok valami értelmeset írni.
Vegyél/készíts mondjuk valami kicsi, kedves dolgot, ami akár hozzá is kapcsolódhat.
18/20 anonim válasza:
vagy vidd el cukrászdába,étterembe,teaházba,kávéházba.
úgyis fogyózik,akkor bowlingozni,fallabdázni,falat mászni,tandemezni,kiránduljatok.Persze csak ha szereti a sportot,mozgást.
Mozi..Állatkert.
19/20 anonim válasza:
nőnek virágot bármikor lehet, csak ne ugyanolyant egymás után
20/20 anonim válasza:
Csokit, és figyelmességből edd meg előtte.
Nálam ha VÁSÁRLOK ajándékot, akkor az spontán történik, az év bármelyik napján, véletlenül meglátok valamit, és Ő jut róla az eszembe, nagyon kapcsolódik hozzá, és tudom, hogy benne is jó érzést keltene, akkor megveszem, ha tehetem, és amikor eljön az alkalom, odaadom. máskor meg készítek valami meghatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!