Kezdőoldal » Ünnepek » Névnap » Ez most tényleg gáz?

Ez most tényleg gáz?

Figyelt kérdés
:D Anyával beszélgettem, és mondtam, hogy szerintem teljesen feleslegesek a névnapok, meg hülyeség, a sajátomat se tudom, mikor van. Erre teljesen komolyan kijelentette, hogy ez szégyen gyalázat. ???
2013. jan. 29. 17:50
 1/10 anonim válasza:
100%
nem az, a sajátomat én sem tudom, barátnőmét jegyzem meg csak, mert ő viszont számon tartja...
2013. jan. 29. 17:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak másképp gondolkozol.
2013. jan. 29. 18:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
nem gáz... egyszerûen téged nem érdekel egyébként engem se, de jól esnek a köszöntések meg ha ajándékot kapok az is :)
2013. jan. 30. 06:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz? Jelenleg Németországban élek, s itt pl.(szeintem helyesen) csak a születésnapokat tartják meg.
2013. jan. 30. 14:48
 5/10 anonim válasza:

Miért lenne gáz?

Nálunk csak a nagyiék névnapoznak:D

2013. jan. 31. 18:00
 6/10 ekeke válasza:
Én pár éve eldöntöttem, hogy nem érdekel se a karácsony, se a név-születésnap, se semmilyen más ünnep. Ajándékot nem fogadok el és nem adok. Azóta békében telik az életem, akiket szeretek, azokkal nem vásárolunk egymásnak baromságokat és a vásárlásra pazarolt idő is megmarad, egymásra. Egyébként igenis szoktam ajándékozni: amikor rájövök, hogy valakinek valami apróbb vagy nagyobb dologra pont nagy szüksége van, megkapja. És nem nevezem ünnepi ajándéknak, hanem ez természetes dolog.
2013. febr. 2. 07:48
 7/10 anonim válasza:
Mi se ünnepelünk, csak annyit mondanak rokonok/ismerősök hogy boldog névnapot:)
2013. febr. 6. 21:20
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz! Én is így vagyok vele.

Ami egy kicsit is szerepet játszik, az a Születésnap és a Karácsony!

2013. febr. 10. 10:31
 9/10 gungasam ***** válasza:
A névnapok megtartása,megünnepelése népi szokás.A németek nem ezt ünnepelik de a magyarok igen. Az igénytelenség, a hajszolt életmód, a globalizáció befolyása (idegen szemléletek elterjedése) elnyomhatja a régi hagyományt. Aki a hagyományokat nem ismerte meg a neveltetésével az már vesztett.Aki meg megismerte,tudja de szándékosan elhagyja az elszegényíti az életét....
2013. febr. 11. 13:25
 10/10 anonim ***** válasza:
A te névnapod ha te fölöslegesnek érzed az NEM baj.Ha mondjuk másé nem érdekelnee az más.....
2013. febr. 13. 19:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!