Kezdőoldal » Ünnepek » Névnap » Adventi naptárat ajándékozni...

Adventi naptárat ajándékozni névnapra csöves dolog?

Figyelt kérdés
Lesz a kedvenc étele és torta, de mivel itthon vagyok, finom ételek és sütik szoktak lenni máskor is, ez nem annyira különleges. Ő amúgy 25 éves férfi, "mindene megvan", és nem szeretnék valami kacatot venni csak azért, hogy legyen. Adventi naptárban még nem volt része, ezért készítettem egyet neki, és arra gondoltam, hogy a november 30-i névnappal ezt össze lehetne boronálni.

2012. nov. 29. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha te készíted, akkor kreatív és aranyos. Szerintem csak akkor csöves, ha boltit veszel.
2012. nov. 29. 19:13
 2/4 anonim válasza:
100%
szerintem ha bolti, akkor sem csöves,de így hogy te készítetted sokkal jobban fog neki örülni:)
2012. nov. 29. 21:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak nem András az illető? :D

Szerintem nem csöves ötlet, akkor sem, ha bolti. Ha én András lennék, akkor is örülnék egy adventi naptárnak, mert az poén. Szerintem.

2012. nov. 30. 14:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Csak de:).
2012. nov. 30. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!