Mit adjak terhes barátnőm névnapjára?
Barátnőm januárban fog szülni, viszont hamarosan névnapja lesz. Nem tudom, hogy van-e valami szokás, amit illik, illetve nem illik terhes anyukának adni, ajánlatos-e valami gyerekkel/szüléssel kapcsolatos ajándékot venni, vagy lehet valami teljesen mást?
Ha van ötlet esetleg, azt is szívesen venném (nem túl drága, inkább jelképes ajándékra gondoltam, mert régen nem találkoztunk, csak hogy tudja, hogy nem felejtettem el :) )
Gravírozott pohár, bögre esetleg a nevével? :) Vagy valami személyes kedvenc mintával stb...
Adj egyedi gravírozott poharakat, azok mindig nyerők, főleg, ha van egy csapat, aki segít eldönteni, hogy kinek - milyet és megtervezni.
Ha érdekel, hol csinálják, tudok adni egy tippet.
Egyedileg kézzel készítik őket - ők is tervezik meg, nagyon segítőkészek és megfizethető áraik vannak!
Házhoz is szállítanak, így rohangálnod sem kell, csak pár e-mailt írnod - még abban is segítenek, hogy ha nem tudod, mi lenne jó ajándék, vagy milyen legyen a minta.
Küldj egy privátot és megírom a részleteket válaszlevélben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!