S. O. S. Kreatív - vicces ajándék anyámnak ami saját készítésű? (:
Figyelt kérdés
lány vagyok és elég ügyeskezű. láttam a neten még rég facebookon ilyen nyuszi készítését zokniból és nagyon jó volt. de nem találom . ha esetleg valaki ellinkeli... De más is jó2012. szept. 14. 17:20
1/9 anonim válasza:
Olyat nem tudok sajnos, de rögtön az jutott eszembe, hogy milyen kedves tudna lenni egy lámpa búra, amit kidíszítessz saját stílusban. Kifested, vagy festékes tenyérlenyomatokkal díszíted vagy varrsz rá mindenféle anyagdarabot. (csak semmi ne lógjon belülre, biztonsági okokból)
2/9 A kérdező kommentje:
sajnos anyumnak üvegbúrás a lámpája :// de nagyon tetszik ez az ötlet ^^ ilyesmiket mondjatok :))
2012. szept. 15. 08:50
4/9 A kérdező kommentje:
ömmm ok o.O
2012. szept. 22. 01:11
5/9 anonim válasza:
6/9 A kérdező kommentje:
utolsó köszönöm :))
2012. szept. 24. 16:47
7/9 anonim válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
úristen utolsó ezt IMÁDOM !! :)) köszönöm ^^ ez a maci nagyonédes
2012. nov. 1. 17:43
9/9 anonim válasza:
Hát én hímeztem, de nem hiszem, hogy neked már lenne időd rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!