Senki sem köszöntött fel szinrte névnapom alkalmából. Felvidítanátok?
Csak a szüleim, nagyim, keresztanya s az oszt
fönökünk (kérdezte hogy telt a hétvég s mondam hogy névnapom vilt s emiatt köszöntött). Csak legalább annyit mondtak volna hogy "boldog névnapot Niki". pedig a "legjobb barátom" kérdezte hogy honnan van az új tolltartóm erre mondtam hogy névnapomr kaptam ami máma van. mintha itt s volnék.
Nekem is ma van:) Engem is alig köszöntött fel valaki(még a mamám sem hivott fel...) de nem veszen a szivemre!Te se tedd,a névnap annyira nem fontos,rengeteg országban nincs is!:) Majd ha szülinapunkon nem köszönt fel minket kb senki akkor kiakadhatunk!:)))
Addig is ne csüggedj!:)
Boldog Névnapot!:)
Isten éltessen Titeket sokáig,
Fületek érjen legalább bokáig!
:)
Nagyon Boldogságos Névnapot!!!!!! :)
Az én névnapomat is anno elfelejtették :D Aztán másnap jöttek oda hozzám hogy jajj ne haragudj, annyira gáz annyira lelki ismeret furdalásunk van...:D:D
Hú, én azt kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb bánatod, hogy nem köszöntöttek fel a névnapodon!
És sokszor a sajátomat is elfelejtem :))
A legtöbb embernek csak akkor jut eszébe köszönteni valakit névnapján ha épp rápillant a naptárra vagy meghallja a rádióban hogy milyen névnap van éppen :)
Légy komoly...
Hát mit mondjak. Nyilván nem aktuális már, de átérzem a helyzeted.
Az én nevemet az emberek háromnegyede azelőtt nem is hallotta, az ismerőseim nem tudnak a névnapomról sohasem, mivel nincs benne a naptárban és kb. sehol sem, a nagyon közeli barátok, ismerősök is eléggé hadilábon állnak vele, úgyhogy maximum pár rokonom (értsd szüleim, nagyszüleim, meg esetleg keresztszüleim) szokott felköszönteni. :D De nem érdekel igazából, szerintem nincs akkora jelentősége.. :)
nálam idén pont fordítva volt :D szombatra esett a névnapom, de előtte nap pénteken egy osztálytársam mondta, hogy "boldog névnapot holnapra!" én meg csak néztem, hogy az holnap lesz?:D
azért boldog névnapot neked, így utólag is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!