Regita kérdése:
Mit adjak barátom anyjának névnapjára?
Figyelt kérdés
Nem régóta járok barátommal, de az anyja mondta ha van kedvem én is mehetek hozzájuk sütögetni névnapján. Mit vihetnék neki?2012. aug. 10. 19:24
1/11 anonim válasza:
Egy doboz bonbon, egy csokréta virág.
2/11 shelli válasza:
A virág meg a csoki az olyan átlagos! Ha fiatalos a pasid anyuja inkább valami parfümöt, vagy ha így szeret sütögetni 1 éves főzős újság előfizetésnek biztos örülne. Kb 4000 ből meg is úszod.
3/11 anonim válasza:
Szerintem a saját készítésű ajándékok a legjobbak. Pl.: fadobozkát veszel, és szalvétával bevonod decoupage ragasztóval. Nagyon mutatós ajándék.
4/11 anonim válasza:
4000ből???
Nem járnak régóta, még a barátjára se kéne 4000-et költeni, nemhogy az "anyósára"...
5/11 anonim válasza:
Névnapra virágot! Semmi többet. Nem kell túl variálni!
6/11 anonim válasza:
Szerintem is pár hónap után még mehetnek a "sablon ajándékok" csoki, virág, esetleg egy könyv.
8/11 anonim válasza:
Bonbon csokor. Lehet saját készítésű, ha elég ügyes vagy. Neten találni hozzá tippeket. Így nem is olyan húzós, egyedi, virág is meg édesség is, és saját készítés ;)
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket :)
2012. aug. 11. 16:54
10/11 anonim válasza:
sztem én csak egy doboz bonbont vennék vagy ha kávézik akkor egy csomag kávét.Virágot meg vegyen neki a fia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!