A barátommal 2-án leszünk 2 hónaposak.6án nála alszok és aznap van a névnapja. Mit vegyek neki? Vagy valami ötlet? :l
Hogyha romantikusak vagytok es nagy a szerelem, a bekeretezett kozos kep is tok jo otlet!
Ha fozni nem is tudsz neki, pl egy nevnapi gyumolcstortat csinalhatsz neki. Tudod, ami kerek forma (ha piskotat nem alarsz sutni meg azt is meg lehet keszen venni.) ra 1 vaniliapuding, bele a gyumolcsok (neve kezdobetuje ), pl malna(neve kezdobetuje), es a tetejere tortazsele. Biztos orulne neki.
Kedves 7. nem értetted a lényegét! Azért a hónapot írtam, mert nekünk is 2.-án van a hónapfordulónk, így volt értelme! :)
8. köszönöm! :)
Szia!!
Nekem a barátomnak tegnap volt a névnapja, és én neki egy woodland pixiest vettem.
Itt egy minta, hogy mi is az: [link]
Csak én alvósat vettem neki, mert nagyon szeret aludni!
Kedves kérdező!
A pasik másképp vannak bekötve, mint a csajok! 98 százalékuk még ezt sem tudja családtagjaiknak mikor van a születésnapjuk, a házassági évfordulót is elfelejtik, nem hogy egy bimbódzó kapcsolat óra-nap-hét-hónap-évfordulóját- :-)
Arról nem is szólva, sok férfiú kifejezetten utálja, ha emlékeztetik, mióta vannak együtt barátnőjükkel, feleségükkel. (olyan, mintha azt dörgölnék az orruk alá, mennyi ideje nem voltak másik nővel)
Amennyiben már éltek intim életet egyértelmű mivel lepd meg. Légy szexi, dögös, csábító és adj bele apait-anyait. :-) Ha pedig még nem jártok ezen a ponton, akkor jobban tennéd, ha ilyen napon nem aludnál nála. Mindkettőtöknek kellemetlen lesz. Ő tuti szexet fog várni, majd kap egy polcra való pórfogót ajándékba. Te pedig örömmel adod a mütyürt, miközben érzed mennyire nyomulna rád inkább.
Férfiként emlékszem, tizenévesen szinte csak egy dolgot szerettem kapni aktuális barátnőmtől ajándékba ;-D Ha mellé adott még valami apró tárgyat is, akkor annak is örültem, de csak a tárgyi ajándéknak egyedül, annak soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!