Névnapi ajándék! (? )
Figyelt kérdés
16 és fél éves fiú névnapjára mit lehetne venni?
Névnapomra tusfürdős csomagot kaptam, egy plüsst, meg egy bonbont.
Mit ajánlotok, szerintetek mi lenne jó?
És utána nem sokkal később lesz a szülinapja. Arra, valami ötlet?
Teljesen ötletek nélkül állok..:/
Köszi!
2012. jún. 20. 16:09
2/13 A kérdező kommentje:
A barátnője. Névnapja előtt pár nappal leszünk fél éve együtt. Bocsi, ezt elfelejtettem írni.
2012. jún. 20. 16:23
3/13 anonim válasza:
Én ezt nem értem... Azt veszem ki a szavaidból -de szólj ha tévedek- hogy egy kalap akarod letudni az egészet. A félévet is meg a névnapját is. Nem értem, hogy ilyen félévre minek kell ajándékot venni? Majd 1 évre vagy 2-re, stb... Lehet kapom a lepontozást, meg lehet nem pont a kérdésre válaszoltam..de na.. :D
4/13 anonim válasza:
Ja névnapra: szerintem egy plüss meg egy óriás Milkatáblacsoki első osztályú :D
5/13 A kérdező kommentje:
Köszi! :)) Jó ötlet.
Félreértettél, a fél évet csak úgy leírtam, hogy tudd, kb mennyi ideje vagyunk együtt, ha esetleg számítana. Fél évet mondtam is neki, hogy nem szeretném ünnepelni, minek.. Majd az évfordulókat, ha lesz. :)
2012. jún. 21. 08:58
7/13 anonim válasza:
Hát vmi karkötőt..v nyakláncot meg gondolom még csokit.
8/13 A kérdező kommentje:
ez aranyos, köszi!:)
2012. jún. 24. 10:53
10/13 A kérdező kommentje:
Ááá, annyi pénzem a világon nincs :D valami nem túl bonyolult, nem túl drága, de ötletes és szívbőljövő. Kb ennyi .:)
2012. jún. 24. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!