Kezdőoldal » Ünnepek » Névnap » Mit csináljak neki névnapjára?

Mit csináljak neki névnapjára?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A legjobb barátnőmnek szerdán lesz a névnapja,nekem meg kedden a szülinapom.ÉS ő is fog adni nekem valamit és nekem is kéne de már nincs rá időm h vegyek valamit,ezért csinálnom kéne valamit valami ki egyszerűt4 LÉCCCI segítsetek....szeret táncolni,énekelni,szórakozni meg nevetni! 13/L-nak mit adjak??? S.O.S
2012. máj. 27. 13:00
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Közös fotót rólatok rakj képkeretbe és díszítsd ki. Vagy csinálj neki egyszerű tortát. Csinálj neki valami sütit. Vicc könyv. Mp3-Mp4. Telefon tok,most ennyi jut eszembe. 12/L
2012. máj. 27. 13:20
 2/6 A kérdező kommentje:
kösz
2012. máj. 28. 15:54
 3/6 anonim válasza:

Igen a képkeret az jó választás lehet. Ezen kívül biztos vannak kedvenc filmjei, vagy kedvenc színésze. Az ő filmjeiből csinálhatsz egy DVD-t..És, hogy még személyesebb legyen, mondjuk nyomtass ki egy közös fotótokat, painttel szerkeszd rá, hogy Boldog Névnapot!

Egyébként meg biztos, h mindennek örülni fog, de ha valamivel személyesebbé teszed, akkor pedig még 20 év múlva is eszébe fogsz jutni az ajándékról!

2012. máj. 29. 15:40
 4/6 A kérdező kommentje:
kösziii
2012. máj. 29. 17:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Közös fotót kinyomtatsz, Veszel az IKEA-ban képkeretet, kifested. + Szeretet, barátság, eggyütérzés!!!
2012. máj. 31. 15:23
 6/6 Főzős Laci ***** válasza:
Én egy vidám bögrét adnék neki!
2012. jún. 7. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!