Mit tudnék venni egy 11 éves kislánynak?
Barátom kishúgának - 11 éves - lesz a névnapja. Ez lesz az első család látogatásom is, szóval mindenképp szeretnék valami olyat vinni, ami tetszeni fog a kislánynak, már csak a jó benyomás végett is.
Előre is köszönöm a segítséget. :)
Mindegy, csak Hanna Montana legyen rajta!
Viccen kívül: esetleg vehetnél szuper tollakat, ceruzákat, tolltartót.
Ennyi idősen a babákat már cikinek tartják, de a legtöbb társasjátékkal sikert arathatsz.
Lehet kapni aranyos táskákat, szütyőket.
Ennyi idős gyerek tud örülni annak is, ha kap valami "nagylányosat", pl. tiniknek való parfümöt.
A klasszikus bonbon se rossz ötlet, ha mellé kap még valami apróságot, pl. hajpántot, divatos bizsukat, kendőt, ilyesmit.
Nekem is 11 éves a lányom, úgyhogy tudok tippeket adni!
- Nagyon szeretik a virágokat, csilli-villi gyöngyös diszítés legyen benne így kérd a virágboltban.
- Nagyon menő most ebben a korban a színezhető táska, ebből többféle van, az én lányomnak épp az oldaltáska a kedvence, de van kisebb kézitáska is. Bármilyen játékboltan kapsz.
Link:
- Szeretik a matricakészítőt is.
Link:
- Csatokat, hajpántokat, vicces fülbevalókat
Bizsu boltokban általában mindenhol kapható.
- Mp3, mp4 lejátszó (de gondolom ezt már nem akarsz)
Még van pár ötletem, de ez nem névnapra való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!