Hogyan köszöntsem fel? Elrontottam..
Figyelt kérdés
Tegnap volt a névnapja egyik barátnőmnek, ma találkoztunk volna fel akartam köszönteni személyesen de lebetegedett. Mit írjak neki hogy ne úgy tűnjön mintha elfelejtettem volna?2023. jan. 8. 20:11
1/5 anonim válasza:
Ezt így írd meg, ahogy ide leírtad, ma szeretted volna személyesen felköszönteni, de lebetegedtél, így ezúton szeretnék boldog névnapot kívánni stb...
2/5 anonim válasza:
Ha jól értem, hogy 7-én volt, akkor ugyanaz a barátnőd neve mint nekem:)
Amúgy nyugodtan irhatod azt ami történt, légy őszinte vele
3/5 anonim válasza:
Pont így, ahogy leírtad. De legközelebb nyugodtan írj neki a nagy napon, semmi hátrányod nem származik belőle, ha utána személyesen is felköszöntöd, mikor találkoztok, hisz egész más a kettő :)
4/5 anonim válasza:
Kívánj neki jobbulást első sorban, és írd meg, hogy személyesen szeretted volna felköszönteni, de mivel ez elmaradt ezért kívánsz üzenetben Boldog Névnapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!