Kezdőoldal » Ünnepek » Névnap » Mi a virág megfelelője férfiak...

Mi a virág megfelelője férfiaknál?

Figyelt kérdés

Páromtól (29 éves) egy kisebb cserepes virágot kaptam névnapomra. Mi nem nagyon ünnepeljük a névnapokat a családommal, de szeretném viszonozni, csak nem igen tudom, mit szoktak ajándékozni.

A csokit szereti, viszont egy héttel előtte van szülinapja, amire többek között egy extra csokis tortát fogok sütni. Talán a kedvenc piája jó lenne (vodka)? Esetleg egyéb ötletek? Az ilyen cukiságokból, mint bögre, párna, kulcstartó, stb. rég kinőttünk.

2020. jún. 19. 11:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
70%
Ha kicsit extrábbat akarsz, léteznek férfi csokrok is! Ezek általában nem, vagy csak minimálisan színesek. Virágüzletben biztosan tudnak ajánlani. Cserepes növény férfinek is adható (nem virágos). Vagy: zöldségcsokor. Jópofa, és azt is megkötik a virágüzletben, ha te nem akarod. Persze, ha iszik néha szeszes italt, akkor a többiek által javasolt piával nem lőhetsz mellé. De én névnapra semmiképpen sem töményet vennék, inkább jó fajta bort.
2020. jún. 22. 16:02
 22/22 anonim ***** válasza:
61%
Ital vagy csokoládé. Esetleg szesszel töltött csokoládé...
2020. jún. 24. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!