A fogyókúrázók hogyan vészelik át a Mikulást?
Nekem van egy extrém édesszájú párom, bármilyen csokit feleszik helyettem :D Már évek óta ő intézi az ilyesmit. A legszimpatikusabb csokit én eszem meg, a többit neki adom. Amúgy alapvetően mindketten elhagytuk a cukrot már sok éve... De ő jobban bírja, ha mégis eszi. De mi csak az anyjától kapunk mikuláscsomagot, az pedig nem hatalmas mennyiség. Nem is tudom, mit kezdenénk több kiló csokival... Annyi cukrot nem akarnánk megenni se rövid, se hosszú idő alatt, szerintem informálnánk a rokonokat, hogy akkor kösz, nem, adja másnak.
Ha elég fegyelmezett vagy s a te életmódodban valamikor lesz cukor, be is oszthatod vagy elrakhatod a fogyókúrád utáni időre... Néha pedig kilengésként ehetsz belőle, ha az neked jó.
Nekem a csoki fogyáskor is alap, csak az nem cukros, hanem a diétámhoz sokkal megfelelőbb összetételű, bár így is kis mennyiségben fér be, ami nem gond.
Nem értem, miért jobb a mandula.
100 gramm tejcsoki 587 kcal, 100 g étcsoki 546 kcal, míg 100 g mandula 626 kcal.
Amúgy mindent lehet enni, nem fogsz hízni pár kocka csokitól, ha pl. annyival kevesebb krumplit eszel, vagy beiktatsz valami plusz mozgást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!