S. O. S. Az ofőnek mit tegyek a mikulás csomagjába?
Figyelt kérdés
Az ofőt húztam,és teljesen tanácstalan vagyok😞.Mit lehetne tenni a Miki csomagjába???
40 feletti nő.föci tanár.
2016. nov. 18. 13:51
1/9 anonim válasza:
Édesség,csoki,bonbon egy jó toll vagy tollszett készlet,mogyoró,aszalt gyümölcsök
2/9 anonim válasza:
Egy szép határidőnapló, mellé egy toll. A tanárok biztos, hogy használnak határidőnaplót.
5/9 anonim válasza:
Hát én is meg voltam lőve.
Határidő napló, toll, édesség jó ötlet lehet, de tuti van neki.
Nálunk mindig ilyen díszgyertyákat, meg dísztárgyakat adtak nekik ilyenkor ha jól emlékszem.
Nehéz ügy. De szerintem kérdezd meg anyukádat, hogy ő mit tart elfogadhatónak egy ilyen idős nőnél. Biztosan jobban látja, mint egy kisdiák.
6/9 anonim válasza:
2017-es tanári notesz, egy milka csoki, egy mikulás csoki, egy kinder csoki és pár db szaloncukor :)
7/9 anonim válasza:
Én valami szép dekort vennék. Ha pestivagy, pl.ikeában szép kisméretű dekorok vannak. Illatgyertya jó ötlet. :) valami jó arckrém és bonbon. Ilyesmi. De ne ránctalanítósat, nehogy megharagudjon. :)
8/9 mi a fene válasza:
Mikuláscsomag =mikuláscsomag, vagyis nem kell variálni, édesség déligyümölcs, kismikulás passz.sztem. nem is vár mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!