Mért van az, hogy a mostani Mikulások egyre gagyibbak?
Figyelt kérdés
Tudom, baromira nem aktuális már, de most jutott eszembe megkérdezni. Szóval tök gagyik a jelmezek, olyan béna műszakállak vannak, hogy arról még egy kétévesnek is leesik, hogy kamu. Tényleg, azt vettem észre, hogy a Mikulások egyre igénytelenebbek. Miért??2016. jan. 9. 21:10
11/19 anonim válasza:
Milyen jó,hogy minden válaszomat leszavaztátok
12/19 anonim válasza:
Ha a kacsa úszni nem tudása miatt a vízbe fullad, nem a víz a hibás!
.
A jelmezek olyanok, amilyenek. Gagyi jelmezt azért lehet forgalomba hozni, mert igény van rá, többnyire anyagi megfontolásból.
13/19 anonim válasza:
Szerintem már negy evvel ezelott is... Nagyon gázak voltak
14/19 anonim válasza:
A Mikulások is csak az egész élet gagyibbá válását tükrözik.
Minden művebb, igénytelenebb lett.
15/19 anonim válasza:
A húsvéti nyuszi, a mikulás, a jézuska, meg bármilyen ünnepekhez kapcsolódó dolog azért veszítette el a régi varázsát, mert felnőttként felismered, hogy ezek mind nagyon jól működő marketing fogások. Minek öljenek bele energiát, ha gagyin is hatásos?
17/19 anonim válasza:
Jól látod . Azért ,mert túl sok van belőlük és nem jut mindenhova egy 60 éves nagy szakállú télapó. Csak egy 160 cm-es 40 kg-os 20 éves.
18/19 anonim válasza:
Szerintem azért mert a felnőttek tökfejnek tartják a gyerekeket. Csak idő kérdése és Jézuska jelmez is lesz.
19/19 anonim válasza:
Mert olcsóbb a gagyi jelmez.
És mivel a többség nem gazdag, így próbálnak mindenen spórolni.
A lappföldi Mikulás azért még igényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!