Te is olcsó vacakokat veszel Mikulásra? Miért?
Nem, soha nem veszek ilyesmit.
Milka, Boci, Merci, After Eight, Kinder... Ezeket vesszük.
Évekig krampuszként "dolgoztam", és rengeteg ilyennel találkoztam, én is sírni tudnék tőle.
De ha megnézed a boltok is évről-évre ilyenekkel van tele, tehát van rá igény :(
Az én gyerekeim egy egy kinder vagy milka mikulást kapnak, azon kívűl rágó, túró rudi, müzliszelet, gyümi, ilyesmi kerül a csomagba, amiket tudom hogy szeretnek.
Van akinek egyszerűbb megvenni a kész csomagot, mint összeválogatni a belevalót.
Én általában földimogyorót, mandarint szoktam bele tenni, a férjemnek pisztáciát, mert szereti, a gyereknek mazsolát vagy aszalt vörösáfonyát, mert szereti, almacsipszet és virgácsot szoktam tenni. Csokimikulásból Smartiest szoktam, nem mintha az húdeminőség lenne, de a fiam szereti a kis cukorkákat, nem fog felfordulni szerencsére, ha néha ilyet is eszik. Esetleg ha már megvettem, akkor 1-2 szem szaloncukor.
Miért is lett az első válaszom lepontozva??
A felsoroltak talán nem "olcsó vackok", nem igaz??
Soha. Három gyermekem van.
Teszek bele mandarint, narancsot. Szaloncukrokat, muzliszeletet, ropit, tejszeletet, Dormit, gyumolcspuret stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!