Kezdőoldal » Ünnepek » Mikulás » Egy vak fiúnak kell ajándékot...

Egy vak fiúnak kell ajándékot vegyek, de mit?

Figyelt kérdés
Egy vak fiúnak kell ajándékot vegyek, de mit? Arról van szó ,hogy az iskolában egymásnak kell ajándékot vennünk, és én egy vak(nem látó) fiút húztam, tehát neki kell ajándékot vennem.

2014. nov. 25. 16:10
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
:D
2014. nov. 29. 16:59
 22/27 anonim ***** válasza:

Hát ha hangszereken játszik, akkor muzikális típus, egy zenei cd-vel nem nagyon lőhetsz mellé - még akkor is szép gesztus, ha manapság mindent megtalál a neten. Facebookról leshetsz, milyen az ízlése.

De azon túl, hogy nem lát, ugyanolyan ember, mint akárki más. Hagyd el a csak szemmel értékelhető dolgokat, ne vegyél neki képet és könyvet, mert az nem túl hasznos. De édességet ugyanúgy eszik, parfümöt szintén használ, sálat rak a nyakába, stb. A bögre meg tényleg uncsi, max ha valami nagyon speckó formájút találsz, amit fogás alapján felismer, de alapvetően elég egyforma a legtöbb, csak a szín, minta, felirat nem ugyanaz, az meg jelen esetben nem annyira tényező.

2014. nov. 30. 22:32
 23/27 A kérdező kommentje:
Nincs facebookja :P AMÚGY köszi.
2014. dec. 1. 08:29
 24/27 anonim válasza:
Rubik kocka :DD
2015. febr. 3. 22:42
 25/27 A kérdező kommentje:
Vicces :DDD
2015. febr. 4. 06:56
 26/27 anonim ***** válasza:
Mit vettél neki végül?
2020. jan. 7. 07:07
 27/27 Tehetség másként válasza:

24. Létezik vakosított Rubik kocka. :) Tapintható mintákkal jelöli a színeket.

De igen, egyébként érdeklődés alapján ajándékozunk, nem vakság alapján. :) Ha valami olyan ötleted van, amit akadálymentesíteni kell, akkor is a tárgyból kell kiindulni.

De én pl. vakként volt, hogy fotónak is örültem, mert egy szeretett személy van rajta, nyilván elmondták ki és hogy van rajta.

2023. febr. 19. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!