Kezdőoldal » Ünnepek » Mikulás » Mit hozott a Mikulás? :D

Mit hozott a Mikulás? :D

Figyelt kérdés
2013. dec. 6. 18:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, még az ablakba kitett csizmámat is ellopták :D
2013. dec. 6. 19:00
 2/5 anonim válasza:
Szomoru tapasztalatot xd
2013. dec. 6. 19:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy tábla csokit kaptam! Nekem bőven elég volt ez, végül is, nem vagyok már gyerek. De nagyon örültem neki. Egész héten nagyon vágytam csokira, de nem volt itthon, és magamnak sem vettem, mert mindig csak rohantam, de nagyon reméltem, hogy talán a Mikulás hoz nekem csokit.

Amúgy a suliban is kaptunk apróságokat, ami nekem nagyon meglepő volt. Végül is, ez már csak okj-s képzés,hiába, hogy szakközépiskolába vagyunk. Nem gondoltam, hogy gondolnak még ránk is a tanárok. Volt, aki szaloncukrot hozott nekünk, volt, aki cukrot. De olyan is akadt, ami mesét olvasott nekünk, vagy épp beszélgetős órát tartottunk.

Úgyhogy nagyon jó hangulatban telt a Mikulás. :D

2013. dec. 7. 09:48
 4/5 Arnold901005 válasza:
Rossz híreket a kontrollon. ...de azért édességet is. :P
2013. dec. 7. 22:44
 5/5 anonim válasza:
guminőt
2013. dec. 14. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!