Mit vegyek barátomnak mikulásra?
Figyelt kérdés
16/l2012. nov. 1. 12:34
11/19 A kérdező kommentje:
hát öö..nem:D
2012. nov. 2. 20:57
12/19 anonim válasza:
Csokimikulás !! Ez a legegyszerűbb :)
13/19 anonim válasza:
én nem veszek neki csokimukulást, mivel szerintem az összes rosszizű. Szereti a sósmogyorót így azt fog kapni, meg a kedvenc csokijaiból párat! Mikulásra nem kell nagy flanc:)
14/19 anonim válasza:
Re: #13
A csokimikulásokból a márkásak jóízűek. Mindjár megírom privátban melyikek, csak nem akarom reklámozni:)
Amúgy kérdező, hát... Sajnos nincs ötletem:S:S Ja de várj!!:D Láttam már olyat, nem tudom, ez volt-e, hogy egy párnahuzatra rárakatsz egy képet magadról, és ráírod, hogy "Álmodj szépeket!" Vagy valami feliratos pólót, bögrét, sálat, nemtom:D:D
15/19 A kérdező kommentje:
Már vettem szülinapjára egy hógömböt amibe a közös képünk van:).ő meg egy szivecskés párnát amin a képünk van azzal a felirattal h boldog szülinapot.az édességet nem nagyon szereti.
2012. nov. 18. 17:55
16/19 anonim válasza:
Akkor Mikuláskor van a szülinapja?:)
17/19 A kérdező kommentje:
nem.Honnan veszed?
2012. nov. 18. 17:58
18/19 anonim válasza:
Csak kérdeztem:)
"Már vettem szülinapjára egy hógömböt amibe a közös képünk van:).ő meg egy szivecskés párnát amin a képünk van azzal a felirattal h boldog szülinapot.az édességet nem nagyon szereti."
Ja várj, semmi:D Ezt értelmeztem félreXD:D
19/19 A kérdező kommentje:
:D.ok
2012. nov. 18. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!