Milyen ajándékot adjak egy elsösnek Mikulásra? SÜRGÖS!
Valami apróságra gondolok amit magam el tugok készíteni.Köszi elöre is a válaszokat.
11/L
Csinálj WC papír gurigából Mikulást, és tegyél a puttonyába valami kis édességet, matricát, apró kulcstartót vagy plüsst... Attól függően, hogy mennyi pénzt szántok rá, és hányan vannak. Virgács is lehet benne. :)
Vond be a gurigát piros papírral, ragassz rá erősebb színes papírból összeállított fejet (bőrszínű, piros kell hozzá, az arcát meg megrajzolod, a szakálla pedig lehet vatta pl., vagy akár szintén papírból).
Nem bonyolult, hamar megvan, és aranyos (szerintem). :)
Csak kérdés, hogy mennyi WC papír gurigát kéne összeszedni hozzá. :D
Az előttem kommentelőnek:
Én is erre gondoltam. :)
De wc papír guriga helyett jó a papírtörlő gurigája is, azt még el is lehet vágni (2-3 db-ba), és már nem kell annyi. Pár nap alatt, ha szólsz az ismerőseidnek, vagy azoknak, akik segítségedre lesznek az elkészítésben, biztosan összegyűlik 16 db. :)
Egy másik tipp: Pici üvegre (tormás üveg, vagy erős pistás) üvegfestékkel lehet rajzolni, festeni, írni szöveget, bármilyen sablon alapján rajzolni valamit, és a belsejébe tenni egy teamécsest, így az üvegcse átalakul gyertyatartóvá. :)
Hát ezt általában nem felnőtteknek szokás adni. :D
De miért, szerinted miért nem jó ez egy elsősnek?
Jaaa, én azt hittem, hogy eleve arra mondod. :D
A Mikulásost mondtam én. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!