Hány éves korig kaptatok, vagy hány éves korig adnátok mikulás csomagot? Van aki felnőttként is tartja?
Figyelt kérdés
Nem egy kis szaloncukorra gondolok, hanem rendes, teli minden jóval csomag :)2023. dec. 6. 18:47
1/10 anonim válasza:
Ja, ha úgy van, hogy mondjuk a gyerek még nem költözött el.
2/10 anonim válasza:
Most még csak 5 éves a gyerek, de terveink szerint addig amíg hisz benne :)
3/10 anonim válasza:
Elmúltam 40 éves, de a családdal és a kollégáimmal a mai napig adunk egymásnak csokit ilyenkor. :)
4/10 anonim válasza:
Én a férjemnek is adok mindig, de neki nem csak csoki van benne, hanem idén mondjuk volt benne két Mikulásos öngyújtó is, mert a héten kettőt hagyott már el. 😂
5/10 anonim válasza:
Tinédzser koromig kaptam, aztán nem tudom pontosan, melyik évben jött a váltás, de egy idő után én vettem magamnak és szüleimnek is. Már egyedül élek, de továbbra is veszek mikulás csokikat meg mindenfélét, és telepakolom velük az ablakot, mert imádom a hangulatát. Na meg a csokit. A marcipánról nem is beszélve. Szellőztetéskor kellemetlen, hogy ki-be kell őket pakolni, de ez se tart vissza.
6/10 anonim válasza:
Gyereknek kb olyan 10 éves koráig van értelme, úgymond, hogy a " Mikulás hozza ", nyilván utána is lehet adni valamit, csak már nem kell annyira mesésre fogni.
7/10 anonim válasza:
Otthon mindig is kaptam és kapok is, pedig már nm vagyok gyerek és nm is élek otthon :D
Párommal 2 éve élünk együtt, de adunk egymásnak. Jó buli :)
8/10 anonim válasza:
Kb 15-16 éves koromig kaptam.Az egyik kollégám 44 éves és még mindig csinál neki csomagot a párja. :D 28/F
9/10 NPeti11 válasza:
Mai napig adunk egymásnak felnőttként. Mosolyt csal az arcunkra és az mindennél többet ér :)
10/10 anonim válasza:
A mi családunkban jelenleg nincs gyerek, de mi felnőttek adunk egymásnak Mikulás csokit. 24 èves koromig laktam a szüleimmel, addig a hagyományos módon raktuk ki a cipőket az ablakba ès reggelre tele lettek csokival! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!