Iskolai mikuláshúzás volt, a kihúzott gyereknek tej/laktóz vagy valami ilyesmi betegsége van, mit lehetne neki venni a csomagba?
Először kérdezd meg a tanárt, pontosan mire kell figyelni, ő biztosan tudja és nem áruljátok el hogy ti huztátok őt.
Amúgy vegán cuccok elvileg jók akkor is ha tejfehérje allergiás, ha csak laktóz érzékeny abból minden van, csokimikulastól kezdve.
Pont a napokban láttam vegán csokimikulást az Intersparban, mivel nincs ételallergiás a környezetemben, még csodálkoztam is, hogy az vajon miért lehet jó.
Megvilágosodtam :)
Hívd fel a szülőt mindenképpen!!
Egy diabos+ cölis kisgyerek anyukája vagyok,én még meg is venném helyetted,és odaadnám,kifizetned sem kellene,de nehogy véletlenül legyen hiba benne!
Nagyon nehéz úgy ételt választani, aki sosem csinálta.
Olvasni a csomagolást,de az eredeti csomagolást, mert a ráragasztott magyar felírat,rengeteg esetben hibás,és félretájékoztat(ezért akár fel is lehetne jelenteni őket).Olvasni a nyomokbanos infót.Ha semmi sincs, írni a gyártónak, és bekérni az allergén infót.+ ezekhez jön hozzá, hogy mi az amit egyáltalán megeszik a gyerek.
Saját választással a legjobb szándék mellett is melléfognál,mert nagyon nehéz,még több éve diétázók is melléfoghatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!