Mit lehet adni egy 14 éves fiúnak?
Sziasztok! Szóval idén kitalálták hogy mikulásra ajándékozzuk meg egymást, az osztályon belül.
Ugye ki kellett húzni a neveket, és én egy fiút húztam, de fogalmam sincs hogy mit adjak neki.
Annyit tudni kell róla hogy szeret videójátékozni.
Nagyon aranyosak vagytok te azért, én az óvszert inkább veletek nyeletném le. :)
De azért köszönöm az értelmetlen, perverz válaszaitokat, semmire nem mentem velük, idióták.
Szia
Csoki, toll, Ha van kedvenc sportja akkor ahoz kapcsolódó tárgyat, esetleg kedvenc tantárgyához valami érdekes ismeretterjesztő könyvet, újságot.
Van egy jó bolt az a neve, hogy Flying tiger ha van ilyen bolt akkor ott néz szét.
Igen, igen, kedves Kérdező!
A naponta háromszor ismétlődő, határozatlan gondolkodású egyéneknek az efféle kérdéseire én is csak ugyanazt tudom válaszolni.
Jól tudsz következtetni, de a végére nem kérdőjelet, hanem pontot kellett volna tenned.
Jó éjszakát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!