Nekem miért nem kivánnak boldog karácsonyt?
Elfáradt a szája a pénztárosnak, nem is figyelt rá, hogy mondta-e már a gépiesen gyakorolt szövegét.
Helyette hadd kívánjak Neked szép karácsonyt és sok ajándékot!
Szerintem tegyél érte,ha erre vágysz,ne nyavalyogj hogy de rossz eleted van stb.
Boldog katacsonyt!
ma 11:42
De nem értem miért van ez a megkülömböztetés,pedig én már mentettem meg életet is,de ezek szerint ez nem látszódik rajtam..Annyira rossz lenne a kisugárzásunk hogy még a temetőbe is jobb lenne nekünk nem rontanánk a levegőt?
Gondolom belefáradtak a kívángatásba vagy lehet hogy tényleg van egy kisugárzásod, amiért nem mernek "kedveskedni" mert félnek a reakciódtól. Kezdeményezz Te; kívánj Boldog Karácsonyt!
Az ismerőseimnél viszont az ellenkezőjén megy egy hiszti sajnos; az egyik csapat azon botránkozott meg, hogy olyan emberek is kívántak Boldog Karácsonyt, akik egész évben nem írnak nekik, mások, hogy miért mindenki tegnap lkívánt Kellemes Ünnepeket :D
Mindenesetre én itt és most BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK! <3
ma 13:05
BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK ÉN IS NEKED!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!