Tényleg szebb lesz a fa ha fentről lefelé tesszük fel rá az égősort?
Figyelt kérdés
2018. dec. 16. 19:43
1/8 anonim válasza:
Eddig azt hittem, ez tök alapvető, hogy fentről lefelé tesszük... Hát úgy logikus.
2/8 anonim válasza:
Vagy várj, függőlesen gondoltad? Mert úgy ronda.
3/8 A kérdező kommentje:
lentről szoktam,és az óramutató járásával ellentétesen de nem vahyok benne biztos hogy ez a legjobb módszer.
2018. dec. 16. 20:53
4/8 anonim válasza:
Hát akkor próbáld úgy, hogy a tetejéről kezded, és tetszőleges irányban haladsz vele. Mi mindig fentről kezdjük, eszembe se jutott még a te verziód, az sokkal macerásabbnak hangzik.
5/8 anonim válasza:
Egyik sem maceras. Bar nekem kulonosen jo erzekem van a disziteshez, barkacsolashoz, stb. Fentrol lefele lentrol felfele oly mindegy ha ugyes vagy! ;)
6/8 anonim válasza:
Én mindig lentről kezdem, úgy biztos, hogy eléri majd konnektort a vége.. Szerintem így is szép szokott lenni, nem hiszem hogy lenne különbség
7/8 anonim válasza:
Szerintem mindegy, csak szépen, körkörösen haladj. Férjemmel minden évben vitáztunk azon, hogy én föntről akartam, ő lentről, de mindig gyönyörű lett, akárhogy is tettük fel. Idén először külön karácsonyozunk, és úgy rakhatom, ahogy csak akarom, de valahogy most már nem is értem, hogy lehetett ez fontos kérdés...
8/8 Neon_04 válasza:
Félbehajtjuk. A hajtás van fenn. És onnan mész lefelé tetszőleges irányokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!