KezdƑoldal » Ünnepek » KarĂĄcsony » Mivel lepjem meg a paromat...

Mivel lepjem meg a paromat karacsony alkalmabol? 😊

Figyelt kérdés
BarĂĄtommal 1 hĂłnapja vagyunk alkotunk egy pĂĄrt,Ă­gy ez lesz az elsƑ karĂĄcsony egyĂŒtt 😊 Amit tudok, hogy szereti a mentalistĂĄt, akĂĄr ezzel kapcsolatosan is kaphatna valamit, emlĂ­tett ĂłrĂĄt, Ă©s parfĂŒmöt is, nem cĂ©lzĂĄskĂ©nt mondta ezeket, hanem megjegyeztem Ƒket😊 Ha esetleg ezekbƑl az ajĂĄndĂ©kokbĂłl kapna, biztos, hogy meglepnĂ©m valami szemĂ©lyes ajĂĄndĂ©kkal is mĂ©g😊 Ha valakinek tĂĄmadna egy ötlete ne tartsa magĂĄban Ă©s elore is koszonom!😊

2018. dec. 14. 08:35
 1/2 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Szerintem az Ăłra Ă©s a parfĂŒm bƑven elĂ©g szemĂ©lyes 1 hĂłnap utĂĄn! FƑleg, ha emlĂ­ttette is. TehĂĄt fƑleg az Ăłra esetĂ©ben, örömmel viselnĂ©, mert egyrĂ©szt hasznos, mĂĄsrĂ©szt tƑled kapta. Én ĂłrĂĄt vĂĄlasztanĂ©k neki mindenkĂ©ppen! 1 hĂłnap utĂĄn nem kell tĂșlzĂĄsokba esni, de esetleg a parfĂŒmöt is megveheted mellĂ©, ha van rĂĄ keret :)
2018. dec. 14. 10:14
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/2 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Az ĂłrĂĄt Ă©n is jobb ajĂĄndĂ©knak vĂ©lem, mint a parfĂŒmöt😊 NyilvĂĄn tudom milyet hasznĂĄl, de az Ăłra szemĂ©lyesebb!😊 Köszönöm szĂ©pen a segĂ­tsĂ©get!😊
2018. dec. 14. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!