Csak én vagyok így ezzel?
Utálom a karácsonyt... Ahogy közeledik egyre kedvtelenebb vagyok az egésszel kapcsolatban... Az újévet se szeretem... Számomra nincs semmi értéke már ennek a 2 ünnepnek. Csak egyedül vagyok ezzel? Vagy van más is így? Valamint lehet egyáltalán, hogy valaha is szeressem újra ezt az ünnepeket? Jövőre születik a fiam... Nem akarom elrontani neki se ezeket... De hazudni se akarok. Szóval van lehetőség hogy megszeressem?
Válaszokat előre is köszönöm!
Nincs semmi baj azzal, ha most nem szereted a karácsonyt. Én most is nagyon szeretem, de szerintem sok felnőtt van vele úgy, mint te. Gyerekkorban még az egész olyan varázslatos és izgalmas. Megkapod azokat a játékokat, amikre mindig is vágytál, eheted a sok finomságot, együtt az egész család, és minden szép. Felnőttkorban viszont már előjönnek a gondok és a problémák: kinek mit vegyek, melyik nap mit főzzek, stb. Ezért aztán mindenki visszasírja a régi karácsonyokat, de persze felnőttként már sosem lesz ugyanolyan.
Viszont szerintem ne aggódj azon, hogy el fogod rontani a fiadnak az ünnepeket, mert biztos hogy nem fogod. A gyerekek még a legapróbb dolgoknak is szívből tudnak örülni, főleg amíg még kicsik. És hogyha majd látod, hogy ő mennyire örül a karácsonynak, és hogy mennyire várja majd minden évben, valószínűleg te is jobban szeretni fogod az egészet, mert ha másnak nem is, az ő örömének egészen biztosan te is örülni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!