Ki mit vesz a ferjenek, pasijanak?
Figyelt kérdés
Semmi ötletem mit vegyek a pasimnak hogy használja is örüljön is neki. Ő már vett nekem ajandékot és az árát kiszedtem belőle jó drága volt , ugy hogy ez zavar is egy kicsit hogy ilyen drágátt vett nekem 40 ezer forintert... 22 éves a srác es 4 eve vagyunk egyutt2018. nov. 29. 21:11
1/8 anonim válasza:
En könyvet és koncertbelépőt adok ajándŕkba. Szetintem a kisebb apróság+ élményajándék (valami belépő koncertre, előadásra) mindig befutó.
2/8 anonim válasza:
Egy élménylövészeti csomagot kap.
3/8 anonim válasza:
Én is élménylövészetet, de mi közösen megyünk.
Meg egy parfümöt, amit imádok rajta.
4/8 anonim válasza:
Én azon akadtam meg hogy 4 éve vagyto keygütt és úgy beszélsz róla mintha a haverod lenne. Srác meg pasim. Namindegy.
Régen rossz ha az ajándék értéke számíat nektek. Mináél drágább legyen. Nem verseny. Csináltass neki egy vászonképet kettőtökről.
6/8 anonim válasza:
Nézd, 4 év után annyit tudnod kellene róla, hogy ő minek örülne ...
7/8 anonim válasza:
Kiszedted belőle az árát? Na, ez milyen ajándékozás? Tök gáz. Így semmi értelme. Vagy most majd dicsekedhetsz a barátnőknek, hogy te milyen drágát kaptál?
Ha van hobbija, ahhoz vegyél valamit. Sportszer. Parfüm. Könyv. Bár gondolom, nem szoktatok olvasni.
8/8 anonim válasza:
kiszedtem belőle az árát :D
Valami kis p*csa lehet..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!