Milyen verset írjak? Jellemzők lent (SOS)
Nos, elég tömeg kérdés, de nem vagyok költő. Milyen verset írjak az egyik fiú osztálytársamnak, aki
- barna szemű
- 16 éves
- barna hajú
- imádja a kecskéket
- nagyon (NAGYON) vicces
- a tavalyi bulin ő volt voldemort (ez egy jellegzetes tulajdonsága, szóval benne kellene lennie :D
- meglehetosen kicsi
Jah és én is fiú vagyok, szóval ne szerelmes verseket pls xdd
Előre is köszönöm szépen
Verssel nem feltétlen próbálkoznék a helyedben. Nem csak azért, mert saját bevallásod szerint nem vagy költő, hanem azért is, mert lírában nehéz alkotni. Főleg akkor, ha nem csak saját szórakozásra csinálja az ember, hanem úgymond 'muszájból' kell írnia. Nyilván nem muszájból írnád ezt a verset, de van az a pillanat, amikor a spontán alkotás szebb eredményt rejt, mint az előre megtervezett dolog.
Helyedben inkább prózával próbálkoznék, mert azt sokkal könnyebb megírni. Nyilván ezt is el lehet rontani, de ha fel tudod venni az élő beszélgetésben használt szöveg stílust az íráshoz, akkor egyszerűen tudsz nagyszerű dolgokat létrehozni.
A szeme és a haja barna,
a kecskéket nagyra tartja.
Tavaly egy buliban volt,
ahol ő volt Voldemort.
Vicces fiú nagyon-nagyon.
Rimből kifogytam, így abbahagyom.
#3. Köszönöm, ez nagyon tetszik
Azt kihagytam, hogy mindenkinek verset kell írnia.. ://
Te
Ki múltkor voldemort
Te
ki kicsi bár nagyszerű
Te
ki Vicces!Humoros
Te
Ki nagy épp 16
Te
Ki szereti a kecskét
Te
Barna haj barna szem
Te ki mindenkit fekvidít
Te kit húztam(pl.;Dominim).....
Név
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!