Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ti várjátok a karácsonyt?

Ti várjátok a karácsonyt?

Figyelt kérdés
🙂

2018. nov. 20. 09:55
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
Kevin miatt igen! 🙏🏻🙂
2018. nov. 20. 15:46
 12/18 A kérdező kommentje:
Jah 😁🙏 nincs karácsony Kevin nélkul..
2018. nov. 20. 16:06
 13/18 anonim ***** válasza:
41%

Én a kisállataimmal és a saját edzőtermemmel várom a karácsonyt.

Egyébként nem értem azokat, akik azzal jönnek, hogy meghitt hangulat, szeretet, együtt a család. Máskor nincs szeretet, nem lehet összejövetelt rendezni, elmenni étterembe vagy otthon összeütni vmit, moziestet tartani? Számomra ez sose volt akadály, nemcsak karácsonykor lehet találkozni, amelyik rokonomat utálom, azzal meg karácsonykor se találkozok.

2018. nov. 20. 16:07
 14/18 A kérdező kommentje:
a tobbi valaszokat is koszi 😊 elolvastam :))
2018. nov. 20. 16:08
 15/18 anonim ***** válasza:
27%

miért kell ugyanazt megkérdezni százszor?

https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=v%C3%A1rj%C..

2018. nov. 20. 16:32
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
De 13-as, mi például majdnem minden hétvégén összeülünk, hétköznap is kb napi szinten találkozunk, mert egy településen lakunk mindannyian. De a Karácsony az mégis más. Más a hangulat, ilyenkor senki nem siet. Nálunk az egész család kb ugyan azzal foglalkozik (állattartás, mezőgazdaság) amiben nincs hétvége vagy ünnepnap, mert a munkát vasárnap is el kell végezni. Egyedül a karácsonyi időszak olyan, hogy akkor senki nem dolgozik. Mi is karácsony előtt két héttel leállunk, és majd csak január 7-én kezdjük újra. Ez az egy olyan időszak van, amikor nyugalomban itthon van a férjem is, és sokat tudunk együtt lenni. Ezért is várjuk mindannyian annyira.
2018. nov. 20. 19:02
 17/18 A kérdező kommentje:

15ös| ... Xddd amugy tenyleg 100szor megkérdezték már...

Sorry nem láttam hogy annyian kiirták már 🙃

2018. nov. 20. 21:44
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon várom, és bukó mert mi is minden hétvégén össze jövünk szuk családi körben. Néha hétköznap is. És igen akkor is van étel és sütemény, szeretet boldogság.

De a karacsony az más, szeretjük egymást ezért ajándékozunk és igen.. Nem kell sietni haza senkinek, estig meghitten ünneplünk, csend van az utcán is.. Úgy jó a karácsony ahogy van, persze csak akkor ha az embernek ott vannak a szerettei.. Nélkülük nekem se lenne karácsony!

2018. nov. 21. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!