Bécs - karácsonyi vásár? Mennyibe kerül?
Autóval mennénk, kb. 600 km (odavissza).
Vásárlási szándék konkrétan nincs, csak a karácsonyi vásárt megnézni.
Nyilván valamit enni-inni.
Nem tudom milyen árak vannak ott?
Szerintetek mi az az összeg, amivel már el lehet indulni?
Melyik vásárba? A "legnépszerübbe"? Mert van pár Bécsben! [link]
S mit ennétek? Vmit a vásáron. Vagy van egy csomó kolbászos bódés árus Bécszzerte. De éttermek, pékségek, streetfoodok is.
Ami biztos az a benzin ktg. S a bécsi parkolás. Annak értéke attól függ, hol parkoltok. Ha csak nézelődni mentek (nekem is szokásom), akkor annyira nem durva. Pontos összeget nem tudok, mert ez függ, a parkolótól kajától. (Vannak olcsó és drága parkolók is.)
Mi amikor 2 éve voltunk, akkor a schönbrunni P+R parkolóban raktuk le az autókat, úgyis a kastélynál indítottunk, és este még oda akartunk visszamenni. (vannak máshol is ilyen parkolók)
3 EUR volt 24 órára a díj, utána meg tömegközlekedéssel mentünk (arra is vettünk egész napos jegyet, nem emlékszem az mennyi volt már).
Mi ezt fogjuk ki próbálni, sajnos nem nagyon tudom a nyelvet ezért is esett erre a választás, lesz idegenvezető is nekünk csak hallgatni és nézelődni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!