Milyen ajándékot vegyek az BFF-emnek?
13-16 év körül gondolkozz. Egy csajos lány, de szeret focizni. Festeni nem festi magát, max. szempillaspirál. Parfümömre is gondoltam már. Karácsonyra szeretnék neki venni valamit, de normális ötletem még nincs :D
Segítsetek :)
Jaa, ertem. Neked meg soha nem volt olyan, h elfogyott az ötleted, mivel nm akarod 2szer ugyan azt a cuccot adni neki, ugye? :P
Ott van a karácsony, szülinap, névnap. Aztán ez minden evben. Nalad meg nm vlt olyan, h tanácsot kértem, mert elfogytak az ötleteid? Kosz ;P
"13-16 év körül gondolkozz."
Gondolkozz te, a te barátnőd, te ismered, te tudod mit szeret és mire van szüksége.
Kedves 3. válaszoló
Olvasd el azt, amit előbb leírtam hozzászólásba... -.-
Szerintem valami focis cuccot...már ha ezt még nem lőtted el. :D
Biztos van kedvenc csapata, valami ami közel áll hozzá, egy mez vagy valami.
Vagy csak valami sportos cucc amibe focizhat, edzhet.
De akár valami "csajos" dolgot is vehetsz neki, mivel általában amikor egy lány focizik akkor mindenkinek az jut eszébe hogy "jajj veszek neki egy mezt". Lehet hogy pont azzal lennél különleges ha nem focis cuccot veszel, viszont itt nagyobb a rizikó hogy vajon tetszeni fog neki amit veszel vagy nem. De pl vehetnél valami kis csajos dolgot mint pl egy szépen diszitett telefontok vagy valami.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Segitettetek :D
Kedves 7es.
Képzeld, ismerem a barátaimat, csak az év 365 napjában(HA CSAK az osztalyomat vesszük, az 17 ember...) nm folyton azt figyelgetem, kinek - mi féle "vágya" van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!