Melyik dísz a kedvenc karácsonyfadíszetek?
Figyelt kérdés
Ha tudtok képet linkeljetek.2018. aug. 26. 14:19
2/12 anonim válasza:
Szeretem a régi 80as évekbeli díszeket. Nagy üveggömb például. A kézzel készített,horgolt angyalkákat. A szalmadíszeket.
3/12 anonim válasza:
Nálam szalmadísz van, a harang a kedvencem.
4/12 anonim válasza:
Az állatosak :) Egyszer régen volt egy aranyrókám, amit mindig a nyuszival ellentétes oldalra akasztottunk...
A jégcsapdíszeket is nagyon szeretem.
Ma már inkább nem törékeny díszeink vannak s azok nem olyan érdekesek és szépek, mint a régiek voltak, sajna.
5/12 anonim válasza:
Nekünk az üvegangyalka a legkedvesebb diszünk! :)
6/12 anonim válasza:
Régi giccses,színes üvegtobozok, díszek. Madárkák, tobozok. :) A régi díszek a legszebbek :)
9/12 anonim válasza:
Anyuéknál van egy mazsola üveggömb. Azt imádom, imádtam mindig is, kiskorom óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!