Dec 8-án csodálkoztam rá, h reggel 9 előtt pár perccel az Örs V téri IKEA előtt felállított karácsonyfaárusnál 14 emberből álló sor várta, h kinyisson a faárus. Nem értettem, h mi ez a nagy sor akkor? Vki megmagyarázná?
Figyelt kérdés
Mindig eszembe jut azóta is ez a jelenet. Nem értettem, h miért ez a nagy sor dec 8-án. Nyitás előtt már 14 ember áll sorakozik. Dec 24-én reggel teljesen normális jelenet lett volna, de dec 8-án, ezt nem tudtam mire vélni. Megmagyaráznátok?2018. ápr. 20. 08:40
1/6 anonim válasza:
Eddig érlelted a gondolatot, hogy megkérdezd?
Lehet 2 család is (papa + mama + 3 gyerek + nagyszülők kétszer); esetleg aznap kedvezményes volt a fenyő; vagy
adtak mellé kakasos nyalókát is.
2/6 anonim válasza:
Vannak, akik kényzeresen akarnak mindent a lehető leghamarabb elintézni. Miért várakoznak nyuggerek a boltoknál nyitás előtt, amikor egész nap vásárolhatnának? Talán ez lehetett az Örs vezér terén is. De az se normális, hogy már húsvét is elmúlt, és te még mindig ezen kattogsz.
3/6 anonim válasza:
Sokáig érlelted kérdésed.
.
Az nem jutott eszedbe, hogy aki hamarabb megy, előtte kevesebben válogatják a szebbeket?
4/6 A kérdező kommentje:
Nálunk az a szokás, h 24-én díszítjük fel. Szóval, ha dec 8-án még szép is a fenyő, 24-re már szerintem eléggé kiszárad, elfonnyad.
2018. ápr. 20. 16:19
5/6 anonim válasza:
No és ha 8.-tól 23.-ig a raktárban mit csinál?
6/6 anonim válasza:
Köztudott (vagy mégsem), hogy a fenntarthatóságpárti Ikea olyan karácsonyfákat árul, amik földlabdásak, nincsenek kivágva, visszaválthatóak. Tehát akár 2 héttel előbb is el lehet vinni, nem száradnak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!