Na kinek mit hozott a Jézuska?
Nekem pizsamát, ruhát, pénzt.
17/l
Lenovo notebookot :)))
Igaz nem a Jézuska, nem is az angyalka, nem is a Mikulás, hanem magam leptem meg vele. Igaz nem kevés ideig spóroltam rá, és többre is lehetett volna ha az öreg asztali PC-m nem adja meg magát októberben :) Nekem a tablet nem áll kézre internetezés terén, meg más munkákat nem tudok vele csinálni. Okostelefonom van, de nem mai darab, és engem nem érdekel se a mobilnet, meg semmi egyéb, nem vagyok telefonfüggő, egyedül a navigáció miatt van szükségem rá, mert rendszeresen járok autóval.
A másik mi családon belül csak szolidan ajándékozunk, gyerekeknek megadjuk amire vágyak bizonyos határokat betartva, de így magunk közt csak maximum 3000 Ft értékben ajándékozunk.
Én például örülök annak hogy kaptam tusfürdő-dezodor csomagot, illetve annak is örülök hogy kaptam egy rádiós vekkert ami igaz régimódi, de pont 2 hónapja említettem hogy vennék egyet a műhelyembe ami nekem mindig a megadott időbe kapcsolná a rádiót, amint beérek "dolgozni" (hobbi műhely) akkor menjen nekem a music ezerrel.
Húgom meg egy Bluetoothos hangszórót adott nekem, ő úgy kapta a telefonjához, csak neki sosincs rá szüksége, ki sem bontotta, ezért is adta nekem, de mivel nekem sincs rá túl nagy szükségem, sőt szinte semennyi, így csak azért fogadtam el mert nem akartam megbántani, de valószínű hogy ha megyünk haverokkal horgászni és nem lesz nálunk se inverter, se áramfejlesztő hogy menjen egy rendes mini hi-fi, akkor telefonról mégis elfogadható hangminőséget tudunk kihúzni a stég, és a hozzátartozó ház közti részen ahol javarészt barátnőink szoktak traccsolni, meg sütögetünk, főzünk és szoktunk így zenét hallgatni közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!