Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit csináljak full egyedül...

Mit csináljak full egyedül karácsonykor és a szilveszter este?

Figyelt kérdés
Igazság szerint Nekem Apám sitten van, Anya pedig vidéken egy Anyaotthonban a tesóimmal, de ott is csak látogatási időben lehetek. A barátaim nyilván a saját szeretteikkel vannak. Én pedig egyedül, egy áram nélküli lakásban. Ilyenkor érzem azt, hogy senkinek az ég világon nem vagyok fontos.

2017. dec. 24. 14:58
1 2
 11/12 Yoda m. ***** válasza:
57%

2-nek még annyit... módosítanék, hogy "...és felelősséggel van ÖNMAGA iránt". Ha Önmaga iránt már van felelőssége, akkor bárki más iránt is lesz. No, de miért is írom ezt így?

Mert arra gondolj, szüleid tesznek amit tesznek, Ő sorsuk, Ő életük -> Te nem tehetsz róla. Így alakult... Tőled függetlenül. Te meg úgy érzed, Nekik nem vagy fontos. Tehát nem Senkinek, csak nekik (mert Ti együtt volnátok a "család". Ebből adódik, hogy bárki másnak még attól fontos lehetsz. BÁRKI MÁSNAK.

De, azt mondom én, legyél önmagadnak fontos. A Te egészséged például Neked kell a legfontosabb legyen. A Te jókedved is Neked kell a legfontosabb legyen. Nem Apádnak, Anyádnak, haveroknak, vagy bárkinek. Ha optimista akarsz maradni, akkor keresd azokat a lehetőségeket, amelyek a Te szempontodból a legfontosabbak most, hogy éppen egyedül és szarul érzed magad.

Talán ismered: A pesszimista minden feladatban egy problémát lát, míg az optimista meg minden problémában egy feladatot. (Persze minden feladat nehézséggel jár... de hát pont ez adja az élet savát-borsát!)

Kívánom, (ne csak igyekezz) legyél valóban optimista ... és kerülj magad fölé. Rajtad múljon!

7-es, a válaszod szerintem a kérdés szempontjából nem hasznos, mert OFF.

2017. dec. 25. 22:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Szilveszterkor gyere el aztan kőszönts fel szülinapomon
2018. dec. 20. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!