Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nektek nem rontja a karácsonyi...

Nektek nem rontja a karácsonyi hangulatot hogy napsütés van?

Figyelt kérdés

Tegnapra esett egy kevés hó, de mára elolvadt. Ragyogóan süt a nap, olyan mint ősszel.

Miért nem tud olyan nagy hó lenni karácsonykor mint régebben??

Nektek nem rontja el a hangulatot ez? :/

L

2017. dec. 24. 12:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Az időjárásnak nem lehet parancsolni.
2017. dec. 24. 13:30
 2/14 A kérdező kommentje:
Tudom. Csak akkor is rossz :/
2017. dec. 24. 13:36
 3/14 anonim ***** válasza:
20%
Fiataloknak friss családosoknak rossz lehet . Inkább ez a laza +9 fok legyen márciusig mint -7 átlagban jég meg csúszós utak . Baleset is és a gázfogyasztás is kevesebb . A karácsony is egy vegyes forgatag amiben sok minden keveredik . Ajándékozási vásárlási és nagyzolási giccs özön . Unalom és megszokás miatti zabálás pazarlás . Erőltetett színjáték megjátszás , képmutatásból vagy bűntudatból ételt osztogatnak és segélyszervezeteket támogatnak .
2017. dec. 24. 14:31
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is sokkal hangulatosabbak voltak gyerekkorom karácsonyai. 70-es 80-as években szinte mindig volt hó karácsonykor, összehasonlíthatatlan volt. De hát ez van...
2017. dec. 24. 14:34
 5/14 anonim ***** válasza:
95%
Hát, igen, a "fehér Karácsony", lassan a múlt ködébe vész...
2017. dec. 24. 15:04
 6/14 anonim ***** válasza:
95%
#3: Na ja, kellemes a +9, de ha télen nincs hideg, sokkal könnyebben és nagyobb tömegben áttelelnek a kártevők, kórókozók is.
2017. dec. 24. 15:07
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

De, évek óta rontja sajnos.

Én nem szeretem ezt a meleget, legalább lenne rendesen 0 fok körül a hőmérséklet.

Tényleg marha jó a +9 fok: több a kórokozó, az embernek fáj a feje és még az ünnepekre előre elkészített ételeket sem lehet kitenni, mert megromlik....

2017. dec. 24. 16:47
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
De, engem borzasztóan zavar. Dél körül mikor kinn voltam az udvaron, és a járdát sepregettem, pont arra gondoltam, hogy mennyivel szívesebben lapátolnék inkább havat. Közben hétágra sütött a nap, és olyan idő volt, mint március közepén. Semmi karácsonyi hangulatom nincs. Még az a jó, hogy legalább az eső nem esik.
2017. dec. 24. 18:34
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
A tavalyi kemény december vége és a januári átlag nappali -12 sem ölte meg a többségét a férgeknek , sőt . 2009 óta egyre több és változatos poloskák inváziójával számolhatunk , akkor még volt erősebb és pár tél azóta .... Hólapátolás hiányzik ? Akkor a hóakadály is tetszik gondolom , a latyakos olvadás és a jegesedés miatti végtag törések is .
2017. dec. 24. 18:56
 10/14 A kérdező kommentje:

Látom mások is így éreznek mint én.

Nekem elég lenne ha csak karácsonyra lenne egy kevés hó, utána felőlem lehet plusz 10 fok is. De hangulatosabb lenne az ünnep :) én is szívesen takaritottam volna a havat.

ma de hátha majd jövőre!

2017. dec. 24. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!