Iskolai karácsonyra mit vegyek fel? 14/F
Figyelt kérdés
2017. dec. 19. 18:53
1/4 anonim válasza:
Nem kell kiöltözni,szerintem a többiek se fognak. Nem kell akkora feneket keríteni a dolognak énszerintem. De ha akarod, lehetsz kicsit elegánsabb. De nem kötelező szerintem. Én emlékeim szerint mindig a sima ruhánkban voltunk, sosem öltöztünk ki ilyenkor. Szóval sima hétköznapi szerkó szerintem jó lesz.
2/4 anonim válasza:
*Meg ez amúgyis rólatok szól, magatoknak csináljátok, nem valami külső nagy csoportosulásnak, egy bizottságnak , aki elvárja tőletek, hogy "márpedig igenis öltözzetek ki".
3/4 anonim válasza:
*jaaa, ha ez nem csak szimpla osztálykarácsony,hanem egész-iskolais, szerintem akkor sem kell kiöltözni, szóval azt veszel fel, amit akarsz; hogyha kell valami ünneplő, ünnepélyesebb, akkor majd szólnak előre, és nem itt kell tippelgetni, úgyhogy szerintem ne aggódj ezen. Ami jól esik! Ha neked a megszokott esik jól, akkor vedd azt, hogyha kicsit kiöltöznél, akkor tedd azt, azt hepi van!:) Karácsonkor amúgy sem utálkoznak az emberek,hanem elfogadni igyekeznek a másikat , ahogy van. Meg amúgyis, mire oda érkezel , hogy érettségi, addigra mindenki elfelejti; szóval addigra már nem fog talán számítani, hogy egy iskolai ünnepélyre/ünnepségre mit vettél föl.
4/4 anonim válasza:
... bár valljuk be, néha jó dolog kiöltözni, magunkért, és nem egy idegen valaminek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!